TERVETULOA MA-PE 08.00 – 17.00 · LAUANTAISIN 09.00-15.00

Aleksandra on viihtyisä keidas Lappeenrannan torin vieressä. Toimintafilosofiamme mukaan haluamme tarjota asiakkaillemme suussa sulavia herkkuja tunnelmallisessa ympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee aina ystävällisesti ja kertoo tuotteittemme makumaailmasta.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat perinteiset konditoriaherkut, omatekoiset suklaat ja marmeladit, keitot, salaatit ja suolaiset pikkupurtavat. Kahvilaamme mahtuu yli 60 henkilöä. Meillä on myös Pieni Kahvisalonki seurueita tai pikku tilaisuuksia varten. Kahvillaamme voi vuokrata perhe-, yritys- tai muihin juhlatilaisuuksiin! Jätä tarjouspyyntö täältä.

Klassista kakkuvalikoimaamme täydennämme itse kehitetyillä uutuuksilla ja sesonkien mukaan vaihtelevalla makukirjolla. Leivomme ja koristelemme kakun myös asiakkaan toiveen mukaan. Juhlakakkumme ovat tunnetusti suussasulavan herkullisia ja tekevät pienestäkin kahvihetkestä kunnon juhlan!

Tervetula kahville, lounaalle tai iltapalalle!

Kahvilapalvelut

Lounaan lisäksi tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat perinteiset kahvilapalvelut, sisältäen konditoriaherkut, omatekoiset suklaat ja marmeladit sekä suolaiset pikkupurtavat. Meillä on A-oikeudet.

KATSO RUOKALISTA

Kakut ja leivonnaiset

Täydellinen kakku kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Meiltä saat varmasti juuri sellaisen kakun tai laivonnaisen kuin haluat! Valitse mieleisesi kakkuvalikoimasta tai kerro toiveesi ja teemme suunnitelman sen mukaisesti.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Juhlapalvelut

Oletko järjestämässä perhejuhlia tai muuta juhlatilaisuutta? Miten olisi pikkujoulut tai vaikkapa henkilökunnan joulupuurotilaisuus? Aleksandra suunnittelee ja tekee ikimuistoiset tarjottavat kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kahvisalonki

Kahvila-Konditoria Aleksandrassa on pieni kahvisalonki, jonne voi järjestää juhlahetken tai muun tilaisuuden noin 30 hengelle. Kahvisalonki sijaitsee omassa rauhassaan ja yksityisyys on siis haluttaessa taattu!

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


Aleksandran lounas

keittolounas tarjolla Arkisin klo. 10.30-15.00

Aleksandran lounas on tunnettu runsaasta valikoimastaan, joka koostuu maukkaista salaateista, pikkulämpimistä sekä päivittäin vaihtuvasta keitosta. Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja tuoretta lähiruokaa. Kaikki annokset ovat valmistettu omassa keittiössämme, tuoreena paikan päällä. Suolaista pikkupurtavaa ja salaatteja tarjoilemme pitkin päivää.

Keittolounaan hinta on 9,40€ ja muut lounasannokset maksavat 10.70€.

UUTUUTENA ARKIAAMUISSA AAMUPALA, sis. Puuroa, kananmunaa, karjalanpiirakkaa tai lepuskaa, leikkeleitä, vihanneksia, kahvia/teetä ja mehua. Tarjolla ma-pe klo.8-10, 7,90€

LAUANTAINA 12.6 STARTTAA JÄLLEEN SUPERSUOSITTU KARJALAINEN PITKÄ AAMIAINEN, pöydät notkuvat herkuista lauantaisin klo.10-14 välisen ajan. Pöytävaraukset numerosta 050 441 5160, Lämpimästi tervetuloa

 

 

9

MAANANTAI 14.6

  • Tomaattikeittoa M, GL
9

Tiistai 15.6

  • Perinteistä lohikeittoa  L, GL
9

Keskiviikko 16.6

  • Nakkikeittoa L, GL
9

Torstai 17.6

  • Perinteistä lohikeittoa L, GL
9

Perjantai 18.6

  • Lihaisaa seljankakeittoa  L
9

OTA YHTEYTTÄ

SALAATIT
Vuohenjuustosalaatti 10,70€
Fetasalaatti 10,70€
Savumuikkusalaatti 10,70€
Savulohisalaatti 10,70€
Broiler-caesarsalaatti 10,70€
Härän paahtopaistisalaatti 10,70€
Katkarapusalaatti 10,70€
MUUTA

 

Metsänvartijanleipä 10,70€
Kana-bearnaiseleipä 10,70€
Oopperaleipä 10,70€
Aleksanterin hampurilainen 10,70€
Aleksandran hampurilainen 10,70€
Kasvishampurilainen 10,70€
Uuniperuna valitsemallasi täytteellä 10,70€

Konditoria Aleksanteri Oy

Konditoria-Kahvilat Aleksanteri ja Aleksandra sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa. Tarjoamme monipuolisen kakkuvalikoiman lisäksi kattavat lounas- kahvila ja juhlapalvelut. Kiinnostuitko? Kysy lisää!

© Konditoria Aleksanteri Oy
Design by Breezy

Jätä yhteyspyyntö

Pin It on Pinterest