TERVETULOA TI-PE 09.30 - 15.00 · LA 10.00-15.00 (PITKÄ KARJALAINEN AAMIAINEN)SU-MA Kahvila suljettu


Aleksanteri on pieni, viihtyisä keidas keskellä Lappeenrantaa. Toimintafilosofiamme mukaan haluamme tarjota asiakkaillemme suussa sulavia herkkuja tunnelmallisessa ympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee aina ystävällisesti ja kertoo tuotteittemme makumaailmasta. Haluamme myös jakaa taitojamme: koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja meillä käy vaihto-oppilaina kondiittoriopiskelijoita myös muualta maailmasta. Näin osaamisemme pysyy tuoreena ja voimme tarjota aina uusia elämyksiä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat perinteiset konditoriaherkut, omatekoiset suklaat ja marmeladit, keitot, salaatit ja suolaiset pikkupurtavat. Meillä on A-oikeudet.

Aleksanteri palvelee kahdessa kerroksessa ja tarjoammekin erinomaisen mahdollisuuden erilaisten tilaisuuksien, kuten syntymäpäiväjuhlien, valmistujaisten tai yritystilaisuuksien järjestämiseen myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Yläkertaan mahtuu noin 40 henkilöä ja alakerran Kabinettiin noin 20 henkilöä. Kabinetti on rakennettu vanhaan pankkiholviin, joten tila sopii virallisempiinkin tapauksiin.

Tervetula kahville, lounaalle tai iltapalalle! Kahvi avec tai kuohuviini juhlistavat arkisenkin päivän!

Kahvilapalvelut

Lounaan lisäksi tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat perinteiset kahvilapalvelut, sisältäen konditoriaherkut, omatekoiset suklaat ja marmeladit sekä suolaiset pikkupurtavat. Meillä on A-oikeudet.

KATSO RUOKALISTA

Kakut ja leivonnaiset

Täydellinen kakku kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Meiltä saat varmasti juuri sellaisen kakun tai leivonnaisen kuin haluat! Valitse mieleisesi kakkugalleriasta tai kerro toiveesi ja teemme suunnitelman sen mukaisesti.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Juhlatilaisuudet

Aukioloaikojen jälkeen Aleksanteri on varattavissa yksityistilaisuuksia varten. Yläkertaan mahtuu n. 40 ja alakertaan 20 henkeä. Kabinetti, jota voi varata myös päiväsaikaan sijaitsee omassa rauhassaan vanhassa pankkiholvissa, yksityisyys on siis haluttaessa taattu!

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Catering

Ikimuistoiset tarjottavat kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Perhejuhlien, kokous- ja myyntitapahtumien, illanistujaisten ja muiden yhteisten hetkien suupalat syntyvät meiltä räätälöitynä ja ammattitaidolla.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


Aleksanterin lounas

LOUNAS Ti-Pe  klo. 10.30-14.00 ja Lauantaisin klo. 10.00-14.00

Aleksanterin lounaalla jaksaa pitkään! Tarjolla on monipuolinen ja maistuva lounasbuffet sekä täyteläinen keittolounas. Lisäksi saatavilla erilaisia salaatteja sekä pikkulämpimiä suoraan keittiöstä. Lauantaisin tarjolla on Pitkä karjalainen aamiainen. Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja tuoretta lähiruokaa. Valmistamme kaikki annokset omassa keittiössämme, tuoreena paikan päällä. Suolaista pikkupurtavaa ja salaatteja tarjoilemme pitkin päivää.

Keittolounaan hinta on 8.70€ ja buffetlounaan 10.50€.

9

SUNNUNTAISIN JA MAANANTAISIN

Kahvila suljettu

9

TIISTAI 22.10.

  • Bataattikookoskeittoa (G, M) ja hermanninruisleipää
  • Paistettua puna-ahventa, tilliperunaa, yrtti-kermaviilikastiketta ja kasviksia (G, L)
9

KESKIVIIKKO 23.10.

  • Kermaista lohikeittoa (G, L)
  • Aleksanterin Lasagnea ja grillikasviksia (G,L)
9

TORSTAI 24.10.

  • Lempeää linssikasviskeittoa(G,L)
  • Lihapullia talon kastikkeessa, perunamuussia ja kasviksia (L)
9

PERJANTAISIN

  • Perjantai Buffet 10,50 €
  • Runsas raikas salaattibuffet, kermaista lohikeittoa, Aleksanterin leipälajitelma, jälkiruokaa, kahvi ja tee
9

LAUANTAISIN

  • Pitkä karjalainen aamiainen klo 10-14
  • 15,00 €
SALAATIT
Vuohenjuustosalaatti 10,50€
Fetasalaatti 10,50€
Savumuikkusalaatti 10,50€
Savulohisalaatti 10,50€
Broiler-caesarsalaatti 10,50€
MUUTA

 

Metsänvartijanleipä 10,50€
Kana-bearnaiseleipä 10,50€
Oopperaleipä 10,50€
Aleksanterin hampurilainen 10,50€
Aleksandran hampurilainen 10,50€
Uuniperuna valitsemallasi täytteellä 10,50€

Konditoria Aleksanteri Oy

Konditoria-Kahvilat Aleksanteri ja Aleksandra sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa. Tarjoamme monipuolisen kakkuvalikoiman lisäksi kattavat lounas- kahvila ja juhlapalvelut. Kiinnostuitko? Kysy lisää!

© Konditoria Aleksanteri Oy
Design by Breezy

Jätä yhteyspyyntö

Pin It on Pinterest