Aleksandra palvelee arkisin 8-17 ja lauantaisin 9-15, Aleksanteri suljettu toistaiseksi.


Aleksanteri on pieni, viihtyisä keidas keskellä Lappeenrantaa. Toimintafilosofiamme mukaan haluamme tarjota asiakkaillemme suussa sulavia herkkuja tunnelmallisessa ympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee aina ystävällisesti ja kertoo tuotteittemme makumaailmasta. Haluamme myös jakaa taitojamme: koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja meillä käy vaihto-oppilaina kondiittoriopiskelijoita myös muualta maailmasta. Näin osaamisemme pysyy tuoreena ja voimme tarjota aina uusia elämyksiä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat perinteiset konditoriaherkut, omatekoiset suklaat ja marmeladit, keitot, salaatit ja suolaiset pikkupurtavat. Meillä on A-oikeudet.

Aleksanteri palvelee kahdessa kerroksessa ja tarjoammekin erinomaisen mahdollisuuden erilaisten tilaisuuksien, kuten syntymäpäiväjuhlien, valmistujaisten tai yritystilaisuuksien järjestämiseen myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Yläkertaan mahtuu noin 40 henkilöä ja alakerran Kabinettiin noin 20 henkilöä. Kabinetti on rakennettu vanhaan pankkiholviin, joten tila sopii virallisempiinkin tapauksiin.

Tervetula kahville, lounaalle tai iltapalalle! Kahvi avec tai kuohuviini juhlistavat arkisenkin päivän!

Kahvilapalvelut

Lounaan lisäksi tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat perinteiset kahvilapalvelut, sisältäen konditoriaherkut, omatekoiset suklaat ja marmeladit sekä suolaiset pikkupurtavat. Meillä on A-oikeudet.

KATSO RUOKALISTA

Kakut ja leivonnaiset

Täydellinen kakku kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Meiltä saat varmasti juuri sellaisen kakun tai leivonnaisen kuin haluat! Valitse mieleisesi kakkugalleriasta tai kerro toiveesi ja teemme suunnitelman sen mukaisesti.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Juhlatilaisuudet

Aukioloaikojen jälkeen Aleksanteri on varattavissa yksityistilaisuuksia varten. Yläkertaan mahtuu n. 40 ja alakertaan 20 henkeä. Kabinetti, jota voi varata myös päiväsaikaan sijaitsee omassa rauhassaan vanhassa pankkiholvissa, yksityisyys on siis haluttaessa taattu!

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Catering

Ikimuistoiset tarjottavat kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Perhejuhlien, kokous- ja myyntitapahtumien, illanistujaisten ja muiden yhteisten hetkien suupalat syntyvät meiltä räätälöitynä ja ammattitaidolla.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


Aleksanterin lounas

LOUNAS Ti-Pe  klo. 10.30-14.00 ja Lauantaisin klo. 10.00-14.00

Aleksanterin lounaalla jaksaa pitkään. Arkisin tarjolla on runsas keittolounas salaateilla, talon leivillä, jälkkärikahvilla ja pikkumakealla sekä vaihtuvia suositteluannoksia suoraan keittiöstä. Perjantaisin katamme monipuolisen ja runsaan perjantaibuffeen. Lauantaisin tarjolla on Pitkä karjalainen aamiainen. Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja tuoretta lähiruokaa. Valmistamme kaikki annokset omassa keittiössämme, tuoreena paikan päällä. Suolaista pikkupurtavaa ja salaatteja tarjoilemme pitkin päivää.

Keittolounaan hinta on 8.90€ ja suositteluannosten hinta max. 10.70€.

9

SUNNUNTAISIN JA MAANANTAISIN

Kahvila suljettu

9

TIISTAI 10.3

  • Tataarinkeittoa (Juustoinen lihapullakeitto)  L 8,90 €
  • Uuniperuna savulohitäytteellä GL, L, Broiler-caesarsalaatti  10,00 €
9

KESKIVIIKKO 11.3

  • Lohikeittoa GL, L  8,90 €
  • Kanabearnaiseleipä  10,00 €, Fetasalaatti GL, L 10,00 €
9

TORSTAI 12.3

  • Kanakookoskeittoa  GL, M  8,90 €
  • Lihapullat talonkastikkeella ja muussi L 10,00€, Tupla lihapullilla 12,50€
9

PERJANTAISIN

  • Perjantaibuffet sis.mm. raikkaita ruokaisia salaatteja, lohikeittoa, talon leipää, jälkiruokaa, kahvia ja teetä 10,70€
9

LAUANTAISIN

 

  • Karjalainen pitkä aamiainen klo.10-14, 15,00 €
  • Lämpimästi tervetuloa!
SALAATIT
Vuohenjuustosalaatti 10,70€
Fetasalaatti 10,70€
Savumuikkusalaatti 10,70€
Savulohisalaatti 10,70€
Broiler-caesarsalaatti 10,70€
MUUTA

 

Metsänvartijanleipä 10,70€
Kana-bearnaiseleipä 10,70€
Oopperaleipä 10,70€
Aleksanterin hampurilainen 10,70€
Aleksandran hampurilainen 10,70€
Uuniperuna valitsemallasi täytteellä 10,70€

Konditoria Aleksanteri Oy

Konditoria-Kahvilat Aleksanteri ja Aleksandra sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa. Tarjoamme monipuolisen kakkuvalikoiman lisäksi kattavat lounas- kahvila ja juhlapalvelut. Kiinnostuitko? Kysy lisää!

© Konditoria Aleksanteri Oy
Design by Breezy

Jätä yhteyspyyntö

Pin It on Pinterest