Aleksanteri avoinna ma-pe 08.00-17.00 ja la 09.00-15.00.


Aleksanteri on pieni, viihtyisä keidas keskellä Lappeenrantaa. Toimintafilosofiamme mukaan haluamme tarjota asiakkaillemme suussa sulavia herkkuja tunnelmallisessa ympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee aina ystävällisesti ja kertoo tuotteittemme makumaailmasta. Haluamme myös jakaa taitojamme: koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja meillä käy vaihto-oppilaina kondiittoriopiskelijoita myös muualta maailmasta. Näin osaamisemme pysyy tuoreena ja voimme tarjota aina uusia elämyksiä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat perinteiset konditoriaherkut, omatekoiset suklaat ja marmeladit, keitot, salaatit ja suolaiset pikkupurtavat. Meillä on A-oikeudet.

Aleksanteri palvelee kahdessa kerroksessa ja tarjoammekin erinomaisen mahdollisuuden erilaisten tilaisuuksien, kuten syntymäpäiväjuhlien, valmistujaisten tai yritystilaisuuksien järjestämiseen myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Yläkertaan mahtuu noin 40 henkilöä ja alakerran Kabinettiin noin 20 henkilöä. Kabinetti on rakennettu vanhaan pankkiholviin, joten tila sopii virallisempiinkin tapauksiin.

Tervetula kahville, lounaalle tai iltapalalle! Kahvi avec tai kuohuviini juhlistavat arkisenkin päivän!

Kahvilapalvelut

Lounaan lisäksi tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat perinteiset kahvilapalvelut, sisältäen konditoriaherkut, omatekoiset suklaat ja marmeladit sekä suolaiset pikkupurtavat. Meillä on A-oikeudet.

KATSO RUOKALISTA

Kakut ja leivonnaiset

Täydellinen kakku kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Meiltä saat varmasti juuri sellaisen kakun tai leivonnaisen kuin haluat! Valitse mieleisesi kakkugalleriasta tai kerro toiveesi ja teemme suunnitelman sen mukaisesti.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Juhlatilaisuudet

Aukioloaikojen jälkeen Aleksanteri on varattavissa yksityistilaisuuksia varten. Yläkertaan mahtuu n. 40 ja alakertaan 20 henkeä. Kabinetti, jota voi varata myös päiväsaikaan sijaitsee omassa rauhassaan vanhassa pankkiholvissa, yksityisyys on siis haluttaessa taattu!

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Catering

Ikimuistoiset tarjottavat kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Perhejuhlien, kokous- ja myyntitapahtumien, illanistujaisten ja muiden yhteisten hetkien suupalat syntyvät meiltä räätälöitynä ja ammattitaidolla.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


 

Pitkä Karjalainen aamiainen PERUTTU KORONATILANTEEN VUOKSI

9

Maanantai

Olemme suljettuna.
9

Tiistai

Olemme suljettuna.
9

Keskiviikko

Olemme suljettuna.
9

Torstai

Olemme suljettuna.
9

Perjantai

Olemme suljettuna.
9

LAUANTAISIN

Konditoria Aleksanteri Oy

Konditoria-Kahvilat Aleksanteri ja Aleksandra sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa. Tarjoamme monipuolisen kakkuvalikoiman lisäksi kattavat lounas- kahvila ja juhlapalvelut. Kiinnostuitko? Kysy lisää!

© Konditoria Aleksanteri Oy
Design by Breezy

Jätä yhteyspyyntö

Pin It on Pinterest